2019-ben is szerelmi kalandtúra

Szerelmi kalandtúra menetlevél  

 

A 2019 évi Szerelmi kalandtúra program hivatalosan lezárult, de a menetlevél letöltésével és az abban található feladatok teljesítésével az év során bármikor javíthatunk kapcsolatunk/házasságunk minőségén:)   Az alábbiakban egy visszajelzést teszünk közzé (köszönjük a beküldőknek)

 

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat erősítő játék. Öt szórakoztató feladat segítségével jobban odafigyelhetünk a társunkra, közelebb kerülhetünk egymáshoz. Minden korosztályból játékra hívjuk a házaspárokat, párokat!

A 2019-es kalandtúra a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jött létre a februári Házasság Hete rendezvénysorozat bevezetőjeként.

A játék célja, hogy a párkapcsolatban élők a mindennapok rohanásában is odafigyeljenek egymásra, és közelebb kerüljenek egymáshoz játékos feladatok segítségével.

Kiránduljatok, tegyetek a társatokért valamit, derítsetek ki a másikról olyat, amiről még soha nem esett szó, üljetek be egy cukrászdába… és ami a legfontosabb: beszélgessetek!

Figyeljetek jobban egymásra!

Ilyen egyszerű lenne?

Igen, mert mindegyik feladat lényege a társunkra figyelés és a Vele együtt töltött idő.

Szánjunk a kapcsolatunkra időt!

Az öt feladatból álló kalandtúrát a menetlevélben megadott feladatok elvégzésével, illetve az azokat igazoló pontok kitöltésével teljesíthetitek 2019. január 19. - február 11. között.

A szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre visszaküldött menetlevelek beküldői között értékes nyereményeket sorsolunk ki.

A menetlevelet és a játékkal, nyereményekkel kapcsolatos információkat a szerelmi‑kaland‑tura.hu oldalon találjátok. A játék Facebook-on is elérhető „Szerelmi kalandtúra Pécs - Baranya és Tolna megye néven (fb.com/szerelmikalandturapecs).