Beatles MB zenekar koncert

pb150045_600_x_450_0.jpg2014. november 15-én a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma dísztermében koncertet szerveztünk, melyen a Beatles MB zenekar játszott.

A Beatles MB zenekart négy fiú alkotja, akik a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs technológia Karának hallgatói, a molekuláris bionika szakot végezték el, innen az MB a zenekar nevében, ami egyébként Memorial Band-et jelent. Az együttesben játszik a fiunk is, régen szerettük volna meghallgatni őket, így jött az ötlet, szervezzünk nekik koncertet Pécsett.

Barátok, ismerősök között, iskolákban, Facebook-on hirdettük az ingyenes koncertet, kb. 110 fiatal és felnőtt jött össze. A másfél órás koncert hatalmas élmény volt. Persze nem vagyunk objektív kritikusok, de számunkra sokszor úgy tűnt, az eredeti zenét halljuk (pedig nem felvételről ment).

Rendszeresen 30-40-en táncoltak, mindenkire átragadt a zenészek jókedve, lelkesedése. Történeteket meséltek az egyes számokhoz, játszottak, tréfálkoztak. A koncert létrejöttét egyesületünk  az erősítő, ill. hangfal bérlés kifizetésével támogatta.