Lelkest 2017. november 24. péntek 20:30 - 23:00

Helyszín: Pécs, Szent Mór Iskolaközpont díszterme

Folytatódott a Gesztenyési közösség kötetlen találkozás sorozata, mely "Lelkest" névre hallgat. 22-en jöttünk össze a péntek esti programra, ami Eszti-Attila házaspár 10 éves házassági évfordulójának köszöntésével kezdődött. A köszöntő levelet Rizi írta (aki munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni) és C. Ági olvasta fel. Felelevenítette a pár elmúlt éveit. Attila képeket vetített megismerkedésük, esküvőjük és házasságuk emlékezetes pillanatairól és még az esküvői görög táncot is megnéztük, amivel a közösség annak idején megajándékozta őket.

A torta és eszem-iszom után körbe ültünk, mindenki kapott egy papírlapot, felírta nevét egy cetlire, amiket összegyűjtöttünk, majd mindenki húzott belőle. A kihúzott személyért kellett pár perc alatt névtelenül rövid imát írni, amit sorban felolvastunk és mindenkinek magára kellett ismerni, amikor érte imádkozott valaki. Sokat nevettünk, igazi lelkesítő játék lett belőle.

Végül reneszánsz táncban vett részt mindenki, amit K. Ági tanított nekünk. Szinte egy teljes koreográfiát megtanultunk. Viccesen mondtuk az est végén, hogy ezt akár nyitótáncként elő is adhatnánk egy következő bálon. Lejegyezte: M hp.

Címke: