Visszajelzések a szerelmi kalandtúráról

visszajelzes_kep.jpg

„Részt vettünk /először/ a Szerelmi kalandtúrán. Már az csoda, hogy a férjem is igent mondott, nem az a típus. Jók voltak a feladatok, nekem a Tubesi kaland tetszett, de megölelni egymást négyszer naponta sem esett nehezünkre. Az az érdekes, hogy ezt azóta is csináljuk és számoljuk.
Jót tett nekünk ez a hét, sokáig tartson az az érzés, amivel gazdagodtunk. Jó volt, hogy az egész hét a család védelme jegyében telt, tehát máshonnan is kaptunk ráerősítést. Süveges Gergő és Margit előadása vagy éppen Bagdy Emőkét meghallgatni újabb erőt adott.
Köszönjük a "kalandot", remélem nem marad csak  az.”

„Süveges Gergőék előadása volt a csúcs, meg persze a Tubes. Segített nekünk egymásra találni. Köszönjük.”

„Hálásan köszönjük, hogy részt vehet(t)ünk a játékban.”

„Köszönjük ezt a kezdeményezést, mi nagyon jól éreztük magunkat ezalatt az egy hét alatt. További ilyen sikeres ötleteket kívánunk.”

„Örömmel csatlakoztunk a kezdeményezéshez! Köszönjük szépen a lehetőséget, jó ötlet, és nekünk is jól esett! A hétköznapokban az ember hajlamos megfeledkezni arról, hogy a házasság egy örök szövetség, amit ápolni kell, hogy az is maradjon! Jövőre is örömmel.”

„Még egyszer köszönjük a lehetőséget, remélem jövőre is lesz ilyen játék, nagyon élveztük.”

„Köszönet a játékért, nagyon sok értékes pillanattal, tartalmas beszélgetéssel, élménnyel és emlékkel gazdagodtunk a feladatok teljesítése során! Várjuk a jövő évi "kihívást" is, amikor is már egy taggal nagyobb lesz a család :-) Üdvözlettel egy boldog pécsi házaspár”

„Köszönjük, hogy létrehoztátok ezt a kezdeményezést, nagyon szuper ötletnek találtuk, izgatottan vágtunk bele, bár mi nagyon figyelünk arra, hogy a hétköznapokon is fenntartsuk a lángot, az érdeklődést és igazi Társa legyünk a másiknak.”

„Köszönjük az ötleteket, ismét jól éreztük magunkat.”

„Köszönjük, hogy idén is megszerveztétek a kalandtúrát! Jó ötlet! :)”

„Nagyon élveztük a feladatok teljesítését, és örülünk neki, hogy ilyen kezdeményezés van a városunkban. Reméljük, máskor is lesz ilyen. :) Köszönjük szépen a szervezést és a feladatokat. Sok sikert kívánunk a további munkájukhoz.” 

„A Tubes gyönyörű ilyenkor. Jó ráébredni, hogy a városi szmog felett már tavaszodik.
Gyönyörű kék ég és nyíló hóvirágok fogadtak a hegyen minket.”

„Nagyon tetszettek a feladatok, s bizton állíthatom, hogy a sorsolás eredményétől függetlenül mi sokat nyertünk a feladatok teljesítésével.”

„Idén is nagy lelkesedéssel vágtunk bele a szerelmi kalandtúrába. Bár a kiránduláshoz idén sem volt ideális az időjárás, azért jó volt kimozdulni. Köszönjük az inspirációt. :)”

„Köszönetünket fejezzük a szervezésért, nagyon jó ez a kezdeményezés!!

„Nagyon jó dolog ez a szerelmi kalandtúra!

Jövőre is részt veszünk! :)”

„Szuperek voltak a feladatok, de a kirándulás tetszett a legjobban mindkettőnknek.
Nem gondoltuk volna, hogy ilyen gyönyörű a Mecsek februárban.”

„Mi most vettünk részt először a Szerelmi Kalandtúrán, és nagyon élveztük, sok mosolyt csalt az arcunkra. Már most várjuk a következőt :) :)” 

„Köszönjük, egy nagyon nagy élmény volt! :)” 

„Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat mindegyik program során. Annak is örülünk, hogy a kalandtúrának köszönhetően megismertük a Semiramis Garden kávézót; nagyon hangulatos hely, biztos visszatérünk még oda. :)” 

„Köszönjük szépen a szervezést, jövőre is várjuk a felhívást!”

„Köszönjük a játék lehetőségét, nagyon jól szórakoztunk. 23 éve vagyunk együtt a férjemmel, de az első feladat kihívás volt a számunkra, mert kirándulni nem szoktunk. :(
Na de most kétszer is voltunk, mert nem tudtuk, hogy két Tubes van és mi először rossz helyen kerestük az idézetet. Na de így legalább dupláztunk:)”