Szerelmi kalandtúra 2024.

szk_kicsi.jpgA szerelmi kalandtúra olyan játék, amely öt egyszerű feladat segítségével arra ösztönzi a házaspárokat/párokat, hogy a mindennapok rohanásában se felejtsék el összetartozásukat. A játék során a pároknak lehetősége lesz randira, kirándulásra, titkos feladatra - sok beszélgetésre!

A játékban való részvétel lényege a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Tudatosítani kell magunkban, hogy a kapcsolatunk nem önműködő, figyelmet, időt, energiát kell szánnunk rá. A kalandtúra teljesítésére február 2. - február 19-ig lesz lehetőségetek. Miután mind az 5, illetve 5+1 feladattal végeztetek, töltsétek ki a kalandtúra  igazoló „menetlevelét”, amit itt találtok: http://2024.szerelmi-kaland-tura.hu. A válaszokat beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Facebook csoportunkban (http://bit.ly/szkpecs) a játékosoknak lehetősége van az egymással való kommunikációra, és a feladatok kapcsán felmerült gondolatok megbeszélésére is. Idén is szervezünk párkapcsolati témájú előadást, a Pálos Lelki Központtal közösen:

2024.02.16. (péntek) 19:00 - 20:30

Pechan Dávid és Ágnes: Hűségriadó
(részletek)

A nyereményetek valójában az egymással eltöltött idő DE szeretnénk motiválni titeket azzal, hogy különféle nyereményeket sorsolunk ki közöttetek:

Ha szeretnétek, hogy még sokakhoz eljusson a játék, küldjétek el 2 olyan párnak, akiket érdekelhet! :-)

Információk találhatók még a játék Facebook-oldalán is: https://www.facebook.com/szerelmikalandturapecs

Ne feledjétek, a nyereménysorsoláson a visszaküldött menetlevelekkel vehettek részt!
A nyerteseket e-mailben értesítjük.