Menetlevél - 2024.

1. Közös séta, kirándulás: minőségi idő

Idő, amit kettesben töltünk és teljes figyelmünket a Társunknak szenteljük Fogjátok meg egymás kezét, és menjetek el kirándulni! Beszélgessetek!

  • Miben vagytok jók együtt és mi az, amin változtatnátok?
  • Elégedettek vagytok az együtt töltött idővel, annak minőségével?
  • Kapcsolatotokban miben lenne szükségetek fejlődésre?
Feladat: Küldjetek fotót a sétáról (szerelmikalandtura@gmail.com), vagy töltsétek föl a Facebook-csoportba (https://bit.ly/szkpecs)!

2. Végezzetek együtt „láthatatlan” munkát!

Tisztítsátok ki az autó belsejét VAGY/ÉS takarítsátok ki a bejáratnál levő helyiséget, cipőspolcot, fogas részt, utána tisztítsa ki mindenki a párja cipőjét! Fontos, hogy közösen végezzétek el a feladatot. Együtt hamarabb végeztek, mint gondoljátok! A feladat elvégzését előtte/utána fotóval tudjátok igazolni 😊

Feladat: Mi volt a közös tevékenységetek? Küldjétek el a fotókat a szerelmikalandtura@gmail.com címre!


3. Titkos feladat

Ebben a feladatban más-más dolga lesz a pár férfi- és nőtagjának. A feladatokat a weboldalon találjátok. Mindenki csak a sajátját nézze meg, különben oda a meglepetés!

Feladat: Hogy éreztétek magatokat a "feladat" megoldása során?

4. Páros kvíz

Válaszoljatok a párotokra vonatkozó kérdőívben feltett kérdésekre! Ha mindketten végeztetek, továbbítsátok a válaszokat tartalmazó e-mailt a párotoknak! Teremtsetek egy óra nyugalmas időt (otthon vagy másutt), és beszéljétek át egyenként a válaszokat! Hány kérdésre tudtátok jól a választ?

Feladat: Mi volt a legérdekesebb, amit megtudtál a párodról?

5. Megzenésített szerelmes vers

Küldjetek egymásnak egy megzenésített szerelmes verset! Mondjátok el egymásnak, miért ezt választottátok! Ha van kedvetek megosztani másokkal is a választott verset, küldjétek be a játékunk Facebook csoportjába http://bit.ly/szkpecs.

Feladat: Melyik verseket küldtétek?

+1. Milyen ötletetek van, amit szívesen csinálnátok egy következő kalandtúrán?