Csempésszünk mindennapjainkba egy SZERELMI KALANDTÚRÁT!

sziv.jpgFigyeljünk jobban egymásra egy héten át játékos feladatok segítségével!

A Házasság Hete programsorozat részeként a Pécsi Székesegyház Nagycsaládosok Egyesülete és a Borostyán Egyesület idén is párkapcsolat építő játékot szervez házaspárok, párok számára. Az a célunk, hogy kerüljetek egymáshoz közelebb játékos feladatok segítségével.

Az öt feladatból álló kalandtúrát február 11-19. között, menetlevél segítségével járhatjátok végig.

Kiránduljatok, lepjétek meg egymást apró figyelmességgel, menjetek el moziba/színházba, napjában öleljétek meg egymást minimum 4-szer, üljetek be egy cukrászdába/étterembe és beszélgessetek…

Közösen nézzétek át a feladatokat, és ha úgy érzitek, nem teljesíthetetlenek, töltsétek le a menetlevelet az oldalról.
Időben fogjatok hozzá, nehogy stressz forrása legyen és elveszítse értelmét a játék! Előbb is elkezdhetitek (a Kis-Tubesi kilátónál február 6-tól kint van az idézet), és ha elcsúsztok egy feladattal, ne adjátok fel! Hogy mindenkinek beleférjen az idejébe, a menetlevelek leadási határideje február 24.

Szeretettel ajánljuk a Házasság Világnapjának (február 11.) programját, ahol Süveges Gergővel és feleségével találkozhattok!

A szerelmi kalandtúra teljesítése tehát a menetlevélben megadott feladatok elvégzése ill. azokat igazoló pontok kitöltésével teljesül. A kitöltött és beszkennelt menetlevelet küldjétek el a kriszti.revai@gmail.com e-mail címre legkésőbb február 24-ig. A sikeres teljesítők között február 25-én értékes ajándékokat sorsolunk, a nyerteseket e-mailen értesítjük.

A játék a Facebookon is megtalálható Szerelmi kalandtúra 2017 néven. Osszátok meg az eseményt és hívjátok meg az ismerőseiteket is!

Játsszatok együtt, érezzétek jól magatokat - kerüljetek közelebb egymáshoz!

Idén is MINDEN korosztályból hívjuk játékra a házastársakat, párokat!

A nyeremények:

Hétvége a Pécsi Egyházmegye Szent János Hoteljében Mohácson