Szerelmi kalandtúra 2015.

Egymásra figyelés hete
2015. január 30. - február 7.

pdf_48.pngMenetlevél a szerelmi kalandtúrához

pdf_48.pngHázasság hete programjai

A házasság hete (www.hazassaghete.hu) bevezetőjeként január 31. - február 7. között lehetőség van egy szerelmi kalandtúrán részt venni.
Szánjunk egy hetet arra, hogy egy picit jobban odafigyelünk egymásra, kapcsolatunkra, játékos feladatok segítségével… szóval:

Csempésszünk be a mindennapjainkba egy szerelmi kalandtúrát!

Játsszatok együtt, érezzétek jól magatokat, és kerüljetek közelebb egymáshoz!

A hét feladatból álló kalandtúrát egy menetlevél segítségével járhatjátok végig. Közösen nézzétek át a feladatokat, és ha úgy érzitek, nem teljesíthetetlenek, töltsétek le az oldalról. Időben fogjatok hozzá, nehogy stressz forrása legyen, és elveszítse értelmét a játék. Bár a kiírás január 31- től február 7-ig szól, előbb is hozzáfoghattok. A Kánya forrásnál az idézetet január 25. vasárnaptól már megtaláljátok.

A szerelmi kalandtúra teljesítése tehát a menetlevélben megadott feladatok elvégzése ill. azokat igazoló pontok kitöltésével teljesül. A sikeres teljesítők között értékes ajándékokat sorsolunk! Ha a feladatok közül az egyik nem fér bele az időtökbe, ill. egyikőtöket sem vonz, azt hagyjátok ki! A lényeg az, hogy a többi hatot lelkesen végigcsináljátok. Tehát a 7 feladatból 6 kötelező ahhoz, hogy részt vehessetek a sorsoláson.

A kitöltött menetleveleket a házasság világnapja programon február 7-én (a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarában Pécs, Majorossy u. 36-ban), a sorsolás előtt adhatjátok le 17 óráig.

Ha azonban nem tudtok eljönni, a menetleveleket leadhatjátok a Pécsi Nagycsaládos Egyesület irodájában (Szabó József u. 4. hétfő, szerda, csütörtök 9-15-ig) névvel és elérhetőséggel, illetve beszkennelve a kriszti.revai@gmail.com e-mail címre.

A szerelmi kalandtúrát megtaláljátok a facebookon:
https://www.facebook.com/events/1547000855555787
Népszerűsítsétek a programot és ha tehetitek hívjátok meg rá az ismerőseiteket is!

Nyeremények:

  • Gyertyafényes vacsora a Bagolyvár étteremben (10.000 ft erejéig)

  • Belépő az április 03-i koncertre a Kodály Központba két személy részére Rossini: Stabat mater előadásra. (Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar előadásában

  • Belépő két személy részére a Nemzeti Színházba

  • Kézműves ajándékok:

 

Bármilyen kérdés felmerül a feladatokkal kapcsolatban, keressétek Révai Krisztinát!
E-mail : kriszti.revai@gmail.com, 06/30 824-33- 08
Ha a forráskeresésnél elakadtok, hívjátok bátran Révai Lászlót: 06/20 400-67-21