Szerelmi kalandtúra 2018-ban is

Szerelmi kalandtúra menetlevél  

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék. Öt játékos feladat segítségével jobban odafigyelhetünk a társunkra, közelebb kerülhetünk egymáshoz. Minden korosztályból játékra hívjuk tehát a házaspárokat, párokat február 1-13. között!

A kalandtúra feladatait az idei évben Gary Chapman házassági és párkapcsolati tanácsadó 5 SZERETETNYELVére építettük.

Kiránduljunk - töltsünk együtt „minőségi időt”, öleljük meg egymást naponta minimum négyszer, tegyünk meg valamit a másik kedvéért, adjunk egy apró ajándékot szeretetünk jeleként és találjuk meg az egymást bíztató szavakat…

Ilyen egyszerű lenne? Igen, mert mindegyik játékos feladat lényege a társunkra figyelés és a Vele töltött idő.

Szánjatok a kapcsolatotokra időt!

A kalandtúrát mentlevél kitöltésével teljesíthetitek, ami február elsejétől lesz letölthető a Borostyán Egyesület honlapjáról, illetve minden fontos információt megtaláltok az esemény facebook oldalán „Szerelmi kalandtúra 2018” néven. Ha tetszik, osszátok meg az eseményt és hívjátok meg az ismerőseiteket is!

https://www.facebook.com/events/2014330952179639/

Közösen nézzétek át a feladatokat, és ha úgy érzitek, nem teljesíthetetlenek, töltsétek le a menetlevelet az oldalról! Időben fogjatok hozzá, nehogy stressz forrása legyen, és elveszítse értelmét a játék!

A szerelmi kalandtúra teljesítése tehát a menetlevélben megadott feladatok elvégzésével, illetve az azokat igazoló pontok kitöltésével teljesül. A kitöltött és beszkennelt menetlevelet küldjétek el a laszlorevai@gmail.com e-mail címre.

Játsszatok együtt, érezzétek jól magatokat - kerüljetek közelebb egymáshoz!

Az előző évekhez hasonlóan sok értékes nyeremény várható, azonban az idei évben egy különleges vacsorára is hívjuk a résztvevőket. 24 párt sorsolunk ki a teljesítők között, akik egy vidám, meghitt, 3 fogásos, gyertyafényes vacsorán vehetnek részt február 17-én 18 órától.

A Házasság Hete programsorozat részeként Pécsett ez immár a 4. szerelmi kalandtúra lesz. Idén a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülete és a Borostyán Egyesület mellett a Házas Hétvége Közösség is bekapcsolódott a szervezésbe.