Szerelmi kalandtúra 2019. - Élménybeszámoló

Tisztelt Szervezők!

Nagyon örültem, hogy rátaláltam a játékra. Mi már nyertesnek érezzük magunkat, hiszen ezen a hétvégén rengeteg pozitív töltetet kapott a kapcsolatunk.

Megbeszéltük, hogy elutazunk a Házasság Világnapjára Pécsre, de ha már ennyi utat megteszünk, akkor töltsünk ott el egy hosszúhétvégét kettesben. Gyerekek nélkül, csak mi a kapcsolatunkkal, a házasságunkkal. Amikor programokat keresgéltem erre a hosszú hétvégénkre, akkor találtam rá a Szerelmi Kalandtúrára. Nagyon megtetszett és úgy gondoltuk, hogy most lesz időnk és lehetőségünk is végrehajtani a feladatokat. Persze már idehaza elkezdtük a feladatokra való készülődést. A feladatok ötletesek és nagyon kedvesek voltak a számunkra. A titkos meglepetés volt a legnehezebb feladat, de közben mégis ezzel okoztam a legnagyobb meglepetést a férjem számára. Tudni kell, hogy a férjem gyerekkori barátja egész Magyarország területét járva gépkocsivezető (a férjem Európát járja). A két férfi kb. 6 éve nem találkoztak, csak egy évben kétszer telefonálnak egymásnak. Lehetetlennek tűnt, hogy megszervezzem a találkozót, de közbe tudtam, hogy neki örülne legjobban a Párom. Titkos telefonálgatások után végül is úgy sikerült a találkozót megbeszélni, hogy csütörtökön, amikor Pécsre indulunk a kedves, régi jóbarát (aki szintén Csongrád megyei) megvár bennünket Mohácson és ott találkozunk. A férjem semmit nem sejtett, nem értette, hogy indulás előtt miért nem mosathatjuk le az autót, miért kell sietni és nem értette zavart viselkedésemet, csak ott szembesült a meglepetéssel. Nem is kell mondanom, hogy milyen óriási meglepetés volt a férjemnek. Majd közösen hármasban beültünk ebédelni és jót beszélgettünk. Nagy volt a boldogság! 

A játék során engem is ért meglepetés, ugyanis az 5. feladatban (Mit tehetsz értem?) a kihúzott lapocskák között ezt olvastam : „Boldoggá tenne, ha én húzhatnék még egyet.”. A férjem megmagyarázta, az volt a célja, hogy Ő szeretne többet tenni értem. Ezzel a mondatával még boldogabbá tett engem.

Ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettünk ebben a játékban. A szervezőknek, ötletgazdáknak jó egészséget és legalább akkora boldogságot kívánunk, mint amiben a játékukkal nekünk részünk volt.

                             Köszönettel :   

                                                              egy 25 éve házasságban élő

                                                                    (Csongrád megye)