Szerelmi kalandtúra 2022.

pdf_48.png Szerelmi kalandtúra menetlevél 2022.

szk_kicsi.jpg

A 2022-es kalandtúra is a Házasság Hetéhez kapcsolódva február 9-én indul. A Borostyán Egyesület és a Pécsi Egyházmegye szervezésében létrejött programba idén bekapcsolódik a Pálos Lelki Központ is, ahol előadásokon és azt követően kiscsoportos beszélgetéseken is erősíthetik párkapcsolatukat a résztvevők.

Az idén Lackfi János Érintkezési pontok című versét ajánlotta játékunkba, de a korábbi évek kedvelt feladatai is visszaköszönnek, így a pároknak lesz lehetősége kirándulásra, közös vacsorára és sok-sok beszélgetésre!

Két előadásra is várjuk a kalandtúrázókat:

A legbiztosabb hozam: Befektetés a házasságba - Tóth Gábor és Ivánfi Judit előadása
Helyszín:  2022. február 18. péntek 19 óra Pécs, Pálos Lelki Központ

Az együtt töltött idő hossza és a párkapcsolat változása - dr Gyuris Petra pszichológus, házassági tanácsadó
Helyszín:  2022. március 11. péntek 19 óra Pécs, Pálos Lelki Központ

Az előadások után lehetőség lesz kiscsoportos beszélgetésre.

Regisztrációkat az alábbi linken várjuk:

https://paloskozpont.hu/event/a-legbiztosabb-hozam-befektetes-a-hazassag...

A különféle feladatok lényege tehát a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Tudatosítani kell magunkban, hogy a kapcsolatunk nem önműködő; figyelmet, időt, energiát kell szánnunk rá.

Az öt feladatból álló kalandtúrát a menetlevélben megadott feladatok elvégzésével, illetve az azokat igazoló pontok kitöltésével lehet teljesíteni 2022. február 9. és február 28. között.

A menetleveleket küldjétek el február 28-ig a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre! A nyerteseket e-mailben értesítjük.

NYEREMÉNYEINK:

  • Gyertyafényes vacsora a Bagolyvár étterembe két főre
  • 10 db Lackfi János #Jóéjtpuszi c. verses kötete
  • ZSÖK ajándékutalvány 10.000 Ft értékben
  • 3 db páros mozijegy

A játékkal és nyereményekkel kapcsolatos további információk a szerelmi-kaland-tura.hu oldalon találhatóak, valamint a Facebookon „Szerelmi kalandtúra Pécs - Baranya és Tolna megye” néven (https://www.facebook.com/szerelmikalandturapecs) illetve az Instagramon (https://www.instagram.com/szerelmikalandturapecs/) is.

A játékra létrehozott Facebook csoportunkban (http://bit.ly/szkpecs) lehetőségetek van az egymással való kommunikációra és a feladatok kapcsán felmerült gondolatok megbeszélésére is.

A menetlevelek letölthetőek a fenti Internetes elérhetőségen illetve

  • Pécs belvárosában, az Irgalmasok utca 3. szám alatti Gránátalama Kegytárgyboltban is elkérhetőek, hétfőtől-péntekig 9-17 óra között.
  • Szekszárd, Tündérkert Virágüzlet, Béla király tér.7. Nyitva tartás: h-p: 8-17,  sz: 8-12 (https://www.facebook.com/tunderkertszekszard)

A szerelmi kalandtúráról egy beszámoló:

„A munkahelyeinken furcsán néztek ránk, hogy egy hétig olyan feladatokat csinálunk, ami építi a házasságunk és segít még jobban megismerni egymást. Többen úgy gondolták, hogy ez egy párterápia, amit az emberek olyankor csinálnak, amikor baj van a házasságukkal. Mi akkor is úgy gondoltuk, hogy ez az állítás nem igaz, hiszen az ember jó esetben orvoshoz sem csak akkor fordul, amikor már óriási a baj. Sőt éves szűrésekre is eljár, figyel az egészségére. Mi is így szeretnék figyelni a házasságunkra, egymásra. Az elkövetkezendő időszakban ebből a "kalandtúrából" is szeretnénk töltekezni, építkezni és várjuk a jövő évi házasság hetét.

A munkátokhoz Isten áldását kívánjuk!”

Veronika és Csaba