2021

András 50

p1560414.jpgSzeptember 19-én délután Mánfán ünnepeltük meg András barátunk, közösségi társunk születésnapját. Az Árpád-kori templomban köszöntöttük őt, majd a szokásos Feri-dal következett. Ezután a templom előtt fogyasztottuk el, ha nem is mind, ki mit hozott. Ezután a rövid túrára indultunk a Meleg-mányi-völgy - Petnyák - Kőlyuki barlang érintésével vissza a templomhoz. Az úton a természet csodáit is megszemléltük és jó sokat beszélgettünk! Szép délután volt, örömteli ünneppel!

2021. évi vízitúra a Tisza tavon

Öt kenuval, 24-en vágtunk neki 2021 augusztus 10-én a Pécsi Gesztenyési Katolikus Közösség, Borostyán Egyesület által támogatott öt napos vízitúrájának.  Az alábbi vízitúra beszámolót K Gábornak köszönjük meg:)

"Megy a gőzös Kanizsára"

dsc_9849_0.jpgJúl. 26-31. között Nagykanizsán a Piarista iskola kollégiumának vendégszeretét élvezve tartottuk meg a családos nagytáborunkat. A táborban 25 család vett részt és résztvevők száma 39 és 65 között ingadozott.

HÚSVÉTHÉTFŐI TÚRA

husveti-tura01.jpgHúsvéthétfőn koradélután gyönyörű napsütésben 12-en vágtunk neki Zengővárkonyból a 11 km-es túrának.

Majális 2021-ben

p1550025.jpgNagyon szép napsütéses időben több mint 40-en vágtunk neki a május 1-jei "felvonulásnak", amit kora délutánra ütemeztünk. Ezúttal a Keleti-Mecsek Vörösfenyő kulcsosházához túráztunk el Kárászról indulva, ahol hagytuk a kocsijainkat.

Szerelmi kalandtúra 2021.

Szerelmi kalandtúra menetlevél  

Az 2021-es kalandtúra a Házasság Hetében, február 7-én indul. Az előző évekhez hasonlóan idén is a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jön létre sok önkéntes bevonásával. A feladatok Gary Chapman (amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó) öt szeretetnyelvére épülnek. Ezek az elismerő szavak, a minőségi idő, a szívességek, az ajándékok és a a testi érintés. Idén is lesz kirándulás, beszélgetés, napi feladat.

Szerelmi kalandtúra 2021. - 1. MINŐSÉGI IDŐ

szerelmi_kalandtura_2021_ikonok_feladat_1.jpgIdő, amit kettesben töltünk, és teljes figyelmünket a Társunknak szenteljük.

Fogjátok meg egymás kezét, és menjetek el kirándulni! Élvezzétek a természetet és a csendet! Beszélgessetek! Hallgassátok végig egymást! Tervezzetek egy következő találkozót, amit kettesben tölthettek!
Kowalsky meg a Vega: Mint egy jel című számot ajánljuk beszélgetésetek alapjául.

Szerelmi kalandtúra 2021. - 3. ÉRINTÉS (TITKOS FELADAT LÁNYOKNAK)

szerelmi_kalandtura_2021_ikonok_no.jpgKülön feladatot kaptok, amit a héten meg kell próbálnotok titokban tartani a másik előtt.

 

LÁNYOK FELADATA! KÉRJÜK, HOGY A FIÚK NE NÉZZÉK MEG!

 

Szerelmi kalandtúra 2021. - 3. ÉRINTÉS (TITKOS FELADAT FIÚKNAK)

szerelmi_kalandtura_2021_ikonok_ffi.jpgKülön feladatot kaptok, amit a héten meg kell próbálnotok titokban tartani a másik előtt.

 

FIÚK FELADATA! KÉRJÜK, HOGY A LÁNYOK NE NÉZZÉK MEG!

 

Oldalak

Feliratkozás 2021 csatornájára