Szerelmi kalandtúra 2023.

pdf_48.png Szerelmi kalandtúra menetlevél 2023.

szk_kicsi.jpgA szerelmi kalandtúra olyan játék, ami öt egyszerű feladat segítségével arra ösztönzi a házaspárokat/párokat, hogy a mindennapok rohanásában se felejtsék el összetartozásukat.

A 2023-as kalandtúra programja február 10-én 19 órakor a Borostyán Egyesület szervezésében Dr. Domján Mihály: Randizzunk egymással, sok év után is című előadásával a Pálos Lelki Központban kezdődik.

A játék során a pároknak lehetősége lesz randira, kirándulásra és sok-sok beszélgetésre!

Az öt feladat mellet egy Joker lehetőség is várja a párokat, amelyben az alábbi képen lévő fát kell megtalálniuk a Tettyén.

tettyeifa.jpg

A játékban való részvétel lényege a társunkra figyelés, a vele együtt töltött idő. Tudatosítani kell magunkban, hogy a kapcsolatunk nem önműködő, figyelmet, időt, energiát kell szánnunk rá.

Facebook csoportunkban (http://bit.ly/szkpecs) a játékosoknak lehetősége van az egymással való kommunikációra és a feladatok kapcsán felmerült gondolatok megbeszélésére is.

 

Egyik játékosunk összefoglalója az előző kalandtúra élményeiről a következő volt:

 „Nekünk a betegség mellett igazi nehézséget okozott, hogy tudjunk egymásra időt szánni. Sok segítséget kapunk és lenne is kire bízni a gyerekeket, de nagyon nehezen tudunk összehangolni olyan időt, amikor tudunk egymásra figyelni és a gyermekek napirendje is megmarad. Emiatt kifejezetten jó volt ez a kalandtúra, mert erre a pontunkra ráismertünk és ezen szeretnénk változtatni, hogy több időt tudjunk egymásra szánni. Így például péntekenként beszélgetünk vagy sorozatot nézünk esténként ez a mi kis "randi esténk"”.

 

Az idei játék főnyereménye a harkányi Dráva Hotel Thermal Resort**** felajánlásából egy „Édes kettesben” eltöltött éjszaka félpanzióval. https://www.dravahotel.hu/

További nyereményeink: páros mozijegy, Szeretem a férjem/feleségem feliratú póló, könyv.

 

A játékkal és nyereményekkel kapcsolatos információk a szerelmi-kaland-tura.hu oldalon találhatóak, valamint a Facebookon és az Instagramon „Szerelmi kalandtúra Pécs” néven.

 

A menetlevelek letölthetőek a fenti internetes elérhetőségen, valamint a Gránátalma Kegytárgyboltban (7621 Pécs, Irgalmasok u. 3. H-P 9-17 óra között).

 

A kitöltött menetleveleket 2023. február 27-ig várjuk a szerelmikalandtura@gmail.com e-mail címre.