2020

2020. különleges Karácsonya

Bekövetkezett, amitől tartottunk.  A koronavírus miatt nem lehetett a több évtizedes hagyománnyal rendelkező betlehemes játékot a pécsi Pálos templomban megtartani.

Vizitúra 2020.augusztus 11-15.

  • 0. nap

Szervezés: ki-kivel utazik, ki innen,-ki onnan, ki sajnos sehonnan. Hány kenu, ki a kormányos, ki a legénység, kinek kell hordó, mi a pontos cím, ahol megszállunk, és nem utolsósorban mik lesznek a vacsorák! Mindezt 1 adminisztratív tengeri medve koordinálta le emailben.(TF)

A Borostyán Egyesület által támogatott Gesztenyési Katolikus Közösség nyári családos tábora.

tabor07.jpgHelyszín: Szarvas, Szállás: Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Kollégiuma Szarvas

Időpont : 2020. július 22-26 között. 18 család és S Csaba táborozott együtt, a legnagyobb létszám 48 fő volt.

További képek!

Túra a Zengőre

2020 Július 10-én péntek koraeste indultunk a Zengő meghódítására. Az sem zavarta a csapat tagjait, hogy ez volt a nyár egyik legmelegebb napja.  

A túra útvonala: Hosszúhetény – Zengő - Hosszúhetény (távolság: 8 km, szint: 400 méter)zengo01.jpgzengo02.jpgzengo03.jpgzengo04.jpgzengo05.jpg

Túra a Pálos kolostor romjaihoz

jakabhegy05.jpg2020. június 6-án szombaton kora délután az Éger-völgyből indultunk a Jakab-hegyre. A közösségünk tagjai már nagyon várták, hogy a vészhelyzet feloldásával kizökkenjünk a természetbe.  

A túra útvonala: Éger-völgy – Farkas-forrás – Négy-Barát-forrás – Jakab-hegy Pálos kolostor romjai – Éger-tető – Éger-völgy (távolság: 9 km, szint: 400 méter)

Szerelmi kalandtúra 2020.

Szerelmi kalandtúra menetlevél

 

 

A szerelmi kalandtúra egy párkapcsolat-erősítő játék. A játék célja, hogy a párkapcsolatban élők a mindennapok rohanásában is odafigyeljenek egymásra és közelebb kerüljenek egymáshoz játékos feladatok segítségével. Az 2020-as kalandtúra idén is a Pécsi Egyházmegye, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség szervezésében jött létre a februári Házasság Hete rendezvénysorozat bevezetőjeként.

 

Szerelmi kalandtúra 2020. - 1. MEGLÁTTAM ÉS MEGSZERETTEM

szerelmi_kalandtura_2020_ikonok_feladat_1.jpgKeressetek egy hangulatos cukrászdát/éttermet, és egy finom étel/ ital mellett idézzétek fel kapcsolatotok első időszakát!

 

Szerelmi kalandtúra 2020. - 2. HÁZASPÁROK ÚTJA

szerelmi_kalandtura_2020_ikonok_feladat_2.jpgKapcsolatunk állomásait: mélységeit, magasságait élhetjük át, amikor a Házaspárok útján járunk.

A világon az első Házaspárok útja a Balaton-felvidéken fekvő Óbudaváron a Magyar Schönstatti Családmozgalom központjában készült el 2007-ben. Tillmann Beller, schönstatti atya szerint: "szép volna, ha a templomok, kápolnák körül nem csak keresztút, hanem az élet bölcsőjének a házasságnak is lenne útja". Azóta Magyarországon és külföldön is több mint tizenöt Házaspárok útja létesült.

Szerelmi kalandtúra 2020. - 3. TITKOS MEGLEPETÉS LÁNYOK FELADATA

szerelmi_kalandtura_ikonok_no.jpgKülön feladatot kaptok, amit a héten meg kell próbálnotok titokban tartani a másik előtt.

 

LÁNYOK FELADATA! KÉRJÜK, HOGY A FIÚK NE NÉZZÉK MEG!

 

Szerelmi kalandtúra 2020. - 3. TITKOS MEGLEPETÉS FIÚK FELADATA

szerelmi_kalandtura_ikonok_ffi.jpgKülön feladatot kaptok, amit a héten meg kell próbálnotok titokban tartani a másik előtt.

 

FIÚK FELADATA! KÉRJÜK, HOGY A LÁNYOK NE NÉZZÉK MEG!

 

 

Oldalak

Feliratkozás 2020 csatornájára